Veliko slavlje u porodici RODIĆ, čestitke PLJUŠTE sa svih strana: Nataša objavila SREĆNE VESTI, tata Bogdan peva od radosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rodić pokazala je deo svog glamuroznog slavlja!

Veliko slavlje u porodici RODIĆ, čestitke PLJUŠTE sa svih strana: Nataša objavila SREĆNE VESTI, tata Bogdan peva od radosti! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najpoznatijih srpskih porodica svakako da su Rodići, a jedna od sestara, odnosno Nataša Rodić danas proslavlja rođendan. Na Instagram profilu Nataša je postavila storije na kojima je pokazala gala i luks raskošnu dekoraciju. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić sa dečkom

 

Sve se odigrava u Titelu, gde se i nalazi porodična kuća. No, za sada nije poznato ko će se sve pojaviti od zvanica, ali kako smo već navikli, Rodići kada prave veselje o tome se danima priča i prepričava. 

 

Podsetimo, ovo je prvo veliko slavlje porodice Rodić, nakon nesreće koju je doživeo Bogdan. On je nedavno imao nesreću, kada ga je konj pregazio, nakon čega je hitno primljen u bolnicu, gde mu je pružena prva pomoć. Srećom, Bogdan se vrlo brzo vratio normalnom životu. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading