Sloba Mićalović UHVAĆENA u tuđem ZAGRLJAJU: Glumica ne mari za BRAK sa Vojinom, a šta li će joj on reći za ovaj kadar? (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović uvhaćena u tuđem zagrljaju.

Sloba Mićalović UHVAĆENA u tuđem ZAGRLJAJU: Glumica ne mari za BRAK sa Vojinom, a šta li će joj on reći za ovaj kadar? (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularna glumica Sloboda Mićalović izazvala je veliku polemiku na Instagram zbog njene nove objave, a sada je otkriveno i šta se zapravo izdešavalo. Sloba uvek privlači veliku pažnju, a sada je njen novi Instagram stori zapravo postao viralan. 

 

 

Poznato je da je Sloboda već deceniju i jače u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a o njihovom zajedničkom životu izuzetno malo pričaju, gotovo nikada. Nikada ne objavljuju slike ćerki Vere i Mile, niti ih vode na neke javne događaje. Sada se lepa glumica uslikala u zagrljaju nekog ko nije Vojin.

 

 

Na Instagramu Sloba je izbacila stori na kom je zagrlila psa, a kako je već poznato, oni imaju kućne ljubimce, zbog čega ova fotografija nije toliko iznenadila. Međutim, ono što je dodatno glumica objasnila, jeste da je radi o ženki, jer je napisala i njeno ime ,,Lola". 

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

 

Izgleda da je Lola povredila šapu pošto joj je u zavoju, a možda je i primala infuziju. Ne možemo tačno tvrditi šta je po sredi jer ne vidimo ceo kadar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dragan

06.04.2022 21:33

SVAKA VAM ČAST!!! IMATE NEVEROVATNE NOVINARE!

Beb

07.04.2022 00:19

Bože sačuvaj, ja sam pomislih ona ga vara a slikala se sa psom.. Koliko ste vi novinari zaludni užas

Odgovori 10 0
Jelena

07.04.2022 07:14

Novinari sve gluplji i gluplji