DAJANA PAUNOVIĆ POTEZOM RASPLAKALA SRBIJU: Usvojila ga je na Kosovu, a tek IME koje mu je dala RAZARA DUŠU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović iznenadila javnost potezom!

DAJANA PAUNOVIĆ POTEZOM RASPLAKALA SRBIJU: Usvojila ga je na Kosovu, a tek IME koje mu je dala RAZARA DUŠU! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/dajana.paunovic

Za Dajanu Paunović nekadašnju voditeljku i bivšu suprugu Žike Jakšića se odavno zna da je velikog srca i duše, te da svaki put kad je u mogućnosti pomogne nekome u nevolji.

Tako je bilo i ovog puta, popularna voditeljka je spasila malu, preslatku, crnu kucu koju je našla putu na Kosovu i Metohiji. Nahranila je i okupala, pa je odnela u prostorije "Srpske liste" da uživa najbolju moguću pažnju. 

Ono što je sve iznenadilo jeste to da su mladunčetu dali ime KiM. Prinovom su se svi oduševili i očekuje se da će briga u prostorijama stranke o malom psiću postati svima omiljeni posao, te da će im biti razbibriga u svakom momentu, kao i da stresnim situacijama više neće biti mesta.

Republika

Foto: Republika

Dajana Paunović sa psićem KiM-om!
Republika

Foto: Republika

Dajana Paunović i mladunče KiM

 

..

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

11.04.2022 09:40

Ja rekoh ko zna sta je uradila, a ona nije sposobna da usvoji ni jedno malo kucence, smesna je