MASIMO SAVIĆ OTVORIO DUŠU: Otac me napustio dok sam bio mali, ALI NE KRIVIM GA

Autor: blic.rs

Zabava

02.01.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimo Savić jedan je od najorginalnih i najomiljenijih pevača na ovim prostorima!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/aquariusrekordshr
Masimo Savić

Poznat po specifičnom nastupu i sjajnoj muzici ovaj pevač se izdvojio u moru drugih. Njegova životna priča je posebna, a prošao je razne faze. Čini se da je najteže bilo u samom periodu odrastanja kada ga je kao malog napustio otac.

Sergio je otišao, napustio njegovu majku i njega kada je saznao da boluje od leukemije.

- Izgleda da se njemu, ali i drugima, psiha promenila kad su saznali dijagnozu leukemije. Meni je jasno da se on hteo samo negde privatno skloniti i ispratiti svoju bolest. Nikada nisam krivio oca, ni zbog čega - rekao je pevač koji je od treće godine rastao bez oca.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ
Masimo Savić

Sa majkom se seli u Italiju i tu odrasta uglavnom okružen ženama. U kasnijem periodu Masimo je, kako i sam kaže, bio sklon svemu i svačemu. Pomagao lopovima i koristio droge.

- Držao sam stražu pri pokušaju krađe. Srećom po mene taj predmet je došao u ruke socijalnog radnika po imenu Branimir koji je u meni prepoznao zbunjenog mladog čoveka i usmerio me na pravi put - iskreno je priznao Masimo i dalje zahvalan tom čoveku, piše Blic.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ
Masimo Savić

- Kada ste mladi imate potrebu isprobavati svoje granice. Tražite se i ta potraga može završiti ovako ili onako. Imao sam sreću da je u moj život ušla Eni, potom je tu došla i moja kćer Mirna. Ljubav, kao i spoznaja o tome što je porodica i što sve treba kako bi ista opstala, bili su moj motiv da negativnu fazu ostavim iza sebe - prisetio se Masimo perioda kada je drogi rekao "zbogom".

Od tada je umetnik birao samo jedan put. Onaj protkan muzikom i karijerom koja zaslužuje svaku pohvalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boža

11.01.2020 13:56

U jednom intervjuu , ima ga na youtube,je izjavio lično da mu se otac zvao Sergije. Odakle sada Serđo???I voditeljka sama je rekla pevač sa srpskim prezimenom!!!!