Marija Šerifović u DEPRESIJI? Ne može da podnese da joj je otac u DOMU, svakodnevno PATI!

Autor:

Zabava

03.04.2022

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović u očajnom je stanju zbog bolesti oca Rajka Šerifovića.

Marija Šerifović u DEPRESIJI? Ne može da podnese da joj je otac u DOMU, svakodnevno PATI!

Foto: ATA Images

Harmonikaš Rajko Šerifović prošao je kroz teško zdravstveno stanje kada mu je i amputiran prst, a njegova ćerka Marija Šerifović ga je nakon toga smestila u Dom za stara lica što joj je kako se navodi veoma teško palo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Rajko Šerifović u domu za stara lica

- Ma, koliko je Marija bliska sa majkom Vericom, ona svog oca jako voli. Uvek mu je bila od pomoći za sve. Njemu će definitivno najbolje biti u tom staračkom domu. Sve je Mara proverila, dobri su uslovi, hrana, medicinska nega, sve je kako treba, ali ipak to je dom. Samo što nije zaplakala kada je dolazila ovamo. Rajko je super čovek, ali voli da popije, i onda onda to više nije ista osoba - priča izvor  za Svet i otkriva da je Marija sve to teško podnela.

Republika

Foto: ATA Images

Mariji Šerifović teško zbog oca

- Ne voli Mara da joj se vide emocije, to samo baš najbliskijima pokazuje. Upala je čak u depresiju. Sve se nadala da će uspeti tati da pomogne, ali prvo on treba sam to da želi, a očigledno da nije bio spreman na to. Nije se uvek najbolje slagla sa ocem, ali žao joj je. Sam da živi bolestan više ne može, u domu je zbrinut, ali pati za svojom kućom. Verici je isto žao, iako nisu imali sjajan život, a posle su završili i na sudu. Svačega je tu bilo, ali prođu godine, mnogo toga se zaboravi, naročito kad čovek ostari i razboli se. Ne može joj biti svejedno dok gleda kako joj bivši muž sa kojim ima dete pati, ali zajedno nikako nisu mogli. On je odabrao svoj put i to je cena koju sada plaća.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading