Procurila fotografija sa Zlatinog i Pejinog venčanja! Na HILJADE MARAKA je letelo na sve strane, a kumovali su im ONI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija sa svadbe Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje koja je sve iznenadila.

Procurila fotografija sa Zlatinog i Pejinog venčanja! Na HILJADE MARAKA je letelo na sve strane, a kumovali su im ONI! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja venčali su se 1996. godine u domu JNA, a veliko slavlje je upriličio ogroman broj poznatih ličnosti koje su se veselile do ranih jutarnjih časova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Proslavu je kasnije prenela TV Pink, a kako se pričalo mesecima kasnije, venčanje je bilo za pamćenje, svega je bilo u izobilju, a na hiljade maraka je tada letelo na sve strane i davalo se u njihovo ime.

Zlati je kuma bila Goca Božinovska sa kojom je i dan danas nerazdvojna, dok je Peji kumovao Jašar Ahmedovski.

Republika

Foto: printscreen

Zlata i Peja svadba

S obzirom na to da se o ovoj svadbi mesecima pričalo, malo je reći da su svi ostali u šoku kada su se ubrzo i rastali, ali su kako i danas kažu u odličnim odnosima naročito zbog sina Jovana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading