POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto UDARIO U STUBIĆE, pa se isprevrtao TRI puta, završila u JARKU, slučaj koji je POTRESAO REGION! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.04.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minea je doživela jezivu saobraćajku koja je lišila karijere!

POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA JEZIVU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Auto UDARIO U STUBIĆE, pa se isprevrtao TRI puta, završila u JARKU, slučaj koji je POTRESAO REGION! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Renata Končić Minea, hrvatska pevačica, danas ima 43 godine, a devedesetih je pored mnogih muzičkih grupa i bendova harala scenom. Mnogi je se sećaju iz tog vremena kada je bila u jeku popularnosti i imala hitove koji se i dan danas slušaju!

Minea se svojevremeno povukla sa muzičke scene, i to nakon jezivesaobraćajne nezgode koju je doživela pre 13 godina, a koja je ostavila veliki trag u njenom životu!

"Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama", ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

 

Republika

Foto: printscreen

Renata Končić Minea

 

je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji, bez njih ne bi izdržala celu situaciju.

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Minea danas otvoreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading