TAJNA ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA KOJA SE DUGO KRILA: Način na koji su se upoznali FRAPIRAO JE MNOGE, ovo niko nije ni slutio!

Autor:

Zabava

03.04.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkiveno kako su se upoznali Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger!

TAJNA ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA KOJA SE DUGO KRILA: Način na koji su se upoznali FRAPIRAO JE MNOGE, ovo niko nije ni slutio!

Foto: twitter.com/Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanović nije na prvu loptu "pala" na Bastijana, a sada je otkriven ceo tok njihovog upoznavanja.

Bastijan Švajnštajger zamolio je prijatelja, da ga upozna sa Anom Ivanović, čijom je igrom i pojavom bio oduševljen, ali ona je imala neka druga posla, pa ga je odbila. Međutim, kapiten nemačke fudbalske reprezentacije i rođeni borac nije se dao obeshrabriti. Bio je uporan, što je u ljubavi često presudno pa je odlučio da Ani pošalje i lično poruku, na koju je ipak odgovorila i od tada počinje njihova ljubavna idila.

Republika

Foto: instagram.com/anaivanovic

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović

 

Naime, nakon što mu je Ana odgovorila da bi želela da se upoznaju ali ako se nekad sretnu, on je ubzao taj slučajni susret, te kad je saznao gde će igrati, seo je na prvi avion i otputovao u Njujork kako bi i uživo navijao za nju. Septembra 2014. godine uhvaćeni su zajedno kako se drže za ruke, a njegova bivša devojka Sara Bradner je oreko noći postala prošlost iako ih je delio korak do oltara.

Ana Ivanović i jedno od najvećih imena u istoriji kluba “Bajern” verili su se narednog leta u Londonu, dok su se šetali otmenim Noting Hilom. Bastijan je kleknuo i, pokazujući prsten, ona je kao iz topa Rekla je “da”. Potrudio se da taj trenutak pamti celog života, dao znak za početak vatrometa, koji je Anu očarao više od prstena.

Odnekud su se pojavili njegovi prijatelji sa kojima je skovao plan, iz žive ograde iskočio je i njen brat Miloš... Kao u nekom romantičnom filmu, piše Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Duda

04.04.2022 10:14

Može obući šta hoće, ona je samo jedno polupismeno, umišljeno, bahato stvorenje sa frtalj mozga.