Luisova supruga otvoreno o FINANSIJSKIM PROBLEMIMA, pa se dotakla odnosa sa PEVAČEVOM ĆERKOM: Dugo smo razgovarale, bila je u nekim fazama

Autor:

Zabava

01.04.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luisova udovia, Silvana, otvorila je dušu.

Luisova supruga otvoreno o FINANSIJSKIM PROBLEMIMA, pa se dotakla odnosa sa PEVAČEVOM ĆERKOM: Dugo smo razgovarale, bila je u nekim fazama

Foto: printscreen youtube

Udovica Ljubiše Stojanovića Luisa, Silvana, pričala je da je u odličnim odnosima sa decom preminulog pevača iz prethodnog braka, što je još jednom dokazala govoreći za njih sve najlepše.

- Mi smo u sjajnim odnosima, ja sam u korektnim odnosima sa njihovom majkom Dubravkom, viđamo se onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, znate da je ona u Minhenu. Uglavnom nije ovde, kad su neki porodični povodi, vidimo se - kaže Silvana za Blic.

Najstrašniji period posle smrti Luisa bio je veoma bolan za nju i njeno troje dece. Kako se navodilo, neko vreme je živela od socijalne pomoći, a evo kako je preživela vanrednu situaciju tokom pandemije koronavirusa.

Foto: youtube.com/printscreen

Ljubiša Stojanović Luis pevač

- Nekako sam uspela da izađem iz te situacije. To je već davna prošlost, što se tiče korone, bilo je kao što je bilo i svima.

Luisovi naslednici imaju poneki talenat koji su povukli od folkera.

- Meni su sva deca muzički obrazovano. Imaju potencijal. Sve od njih zavisi u kom smeru će ici. Svi imaju nižu muzičku školu. Ja sam tu da ih podržim.

Ove godine je tačno 11 godina od Luisove pogibije, a Silvanu ta rana nikad neće prestati da boli. 

- Mnogi pričaju vreme leči sve, kod mene je slučaj da vremenom postane lakše, a to mi je uvek na pameti. Ti verski rituali u prvih par godina su mi pomogli da se donekle pomirim sa činjenicom da ga više nema - rekla je ona dodavši da deci o ocu priča opušteno:

- Nikada sad nismo seli za sto i krenuli da pričamo o njemu, to uvek bude spontana varijanta. Baš smo neko veče sedeli Sergej i ja i on je napisao pesmu na engleskom jeziku i baš mi pesma liči na jednu Luisovu.

Foto: printscreen youtube

Ljubiša Stojanović Luis pokojni pevač

Njen odnos sa Majom, ćerkom pevača iz drugog braka, atipičan je za odnos maćeha - pastorka.

- Imale smo mi baš duge razgovore, kad je bila u nekim fazama. Nekad mi je baš važno kada mi kaže nešto. Otvara mi neke nove horizonte kada porazgovaramo. Čak i sa decom mojom. Oni sarađuju, pišu pesme, sve lepo funkcioniše. Moguće je da bi možda taj odnos bio drugačiji da je Ljubiša živ, to pitanje je sad malo teško za odgovoriti - rekla je Silvana za pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading