Sanja Stanković se oglasila povodom AFERE ELITNA PROSTITUCIJA: Dobila sam nervni slom, van Srbije sam

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

01.04.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković je za Republika.rs dala svoj komentar o aferi.

Sanja Stanković se oglasila povodom AFERE ELITNA PROSTITUCIJA: Dobila sam nervni slom, van Srbije sam

Foto: republiaka.rs

Bivša učesnica Zadruge Sanja Stanković oglasila se nakon priče o elitnoj prostituciji. Naime, kako smo pisali, za Sanju se sumnjiči da ima veze s elitnom prostitucijom, zajedno sa još 28 osoba. Ona trenutno psihički nije dobro, te je govoreći za naš portal bila veoma uznemirena.

Foto: republiaka.rs

Sanja Stankovič bivša zadrugarka

- Ja sam u šoku zbog te vesti, nisam mogla da verujem šta čitam! Zovu me ljudi, zovu me prijatelji, drugarice, poludela sam, psihički mi je ovo teško palo, ne verujem svojim očima! Juče ujutru sam sletela sa dečkom u Švajcarsku kod mame da proslavimo njen rođendan, a ja kao uhapšena danas?! Instagram mi gori! Ljudi mi pišu, pitaju šta se dešava, da li sam dobro, pa na šta više to liči?! Ja sam dobila nervni slom! Ja sam van Srbije, a pišu da sam uhapšena, nisam uhapšena, sa dečkom sam - priča Sanja vidno uzrujana za Republika.rs, koja se boji da će ovakvim pričama teško stati na put.

- Nisam uhapšena, evo me kod mame u Švajcarskoj, nisam na spisku uhapšenih u velikoj akciji. Za vreme akcije bila sam na aerodromu, dečko se smeje, šta da mi kaže. Od Šavije sam ranije uzimala haljine, kontaktirala me da nosim haljine i da je tagujem na Instagramu, ne zanima me ko se dovodi u vezu s tim još - poručila je Sanja.

Foto: republiaka.rs

Sanja Stanković nekadašnja rijaliti zvezda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Zuza

01.04.2022 20:49

Budalo jedna zašto to nisi radila kao Ana Korać daleko od Srbije niko te sada nebi napadao.

potrošač

02.04.2022 18:57

iz teksta nije jasno jel se radi o prostitutkama za elitu ili elitom te djelatnosti