Željko Šašić odlučio da PROGOVORI! Pevač otkrio BOLNE detalje odnosa sa ćerkom: NE DOŽIVLJAVA ME KAO RODITELJA, NEĆU TO DOZVOLITI!

Autor:

Zabava

31.03.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić priznao je da nema dobar odnos sa ćerkom.

Željko Šašić odlučio da PROGOVORI! Pevač otkrio BOLNE detalje odnosa sa ćerkom: NE DOŽIVLJAVA ME KAO RODITELJA, NEĆU TO DOZVOLITI!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Željko Šašić pevač

Pevač Željko Šašić godinama je na muzičkoj sceni i skoro 30 godina gradi uspešno karijeru, ali za sve te godine bio je i u centru brojnih skandala koji su se ponajvše ticali njegovog privatnog života i uticali na isti. On je sada priznao i kako je sve to uticalo i na njegov odnos sa ćerkom Sofijom.

– Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji – počinje pevač za Alo i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Sofija Šašić nije u dobrim odnosima sa ocem

– Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savete, verovatno pita neke druge. Tešim sebe da svako plaća neku cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata jer šta ću onda biti?!

Kako ga je nedavno bivša devojka otpužila za nasilje, kao da se i pored njega osećala kao robinja, Željko je prokomentarisao i tu situaciju koja ga je zadesila.

– Ne bih rekao da su mi žene došle glave. Nikada ih nisam uzimao u usta i pričao o njima. Šta je bilo – bilo je… Žao mi je što se raspadaju veze, ne samo moje već i tuđe, ali to se dešava i to je život – kaže Željko i dodaje:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Željko Šašić o odnosu sa ćerkom

– Uglavnom sam fer igrač i od mene svi mogu samo da uče. Zasmejava me to da sam nasilnik. To su sve izmišljotine i gluposti. Kada me neko ozbiljan pita da li je to tačno, ja kažem da gledam šta sve klinci rade, igrice sa robovima i gospodarima pa kradem te fore.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading