Sandra Obradović PIJANA došla po sina u vrtić? Manekenka u LOŠEM stanju!

Autor:

Zabava

31.03.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Obradović pijana otišla po sina u vrtić.

Sandra Obradović PIJANA došla po sina u vrtić? Manekenka u LOŠEM stanju!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Nekadašnja manekenka Sandra Obradović našla se u epicentru skandala i to u vrtiću sina. Naime, ona je došla po njega da ga vodi kući, a kako izvor za Espreso navodi, zaplitala je jezikom i teturala se.

– Sandra se teturala i zaplitala jezikom, bili smo u šoku. Delovalo je kao da je u alkolosanom stanju ili nešto slično, ali svakako i pričala je nepovezano. Sreća je što živi blizu vrtića, pa nije morala da vozi – rekao je izvor i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Sandra Obradović u alkoholisanom stanju došla po sina

– Videli su je posle i ispred dečje igraonice i bukvalno nije mogla da stoji na nogama.

Republika

Foto: facebook.com/Sandra Obradovic

Sandra Obradović u lošem stanju

Pre dve godine u medijima se pojavio snimak Sandre u alkoholisanom stanju, nakon čega ju je bivši partner optužio za nedolično ponašanje.

- Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Dete sam uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila – rekao je tada Vladimir za Alo, što je Sandra demanotvala, a nekoliko meseci kasnije u alkoholisanom stanju izazvala lančani sudar.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading