FOTKA MILANA KALINIĆA EKSPLODIRALA na društvenim mrežama: Voditelj uhvaćen u zagrljaju POZNATE VODITELJKE, svi su ZAPANJENI PRIZOROM! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.03.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić i Ana Mihajlovski ponovo na okupu!

FOTKA MILANA KALINIĆA EKSPLODIRALA na društvenim mrežama: Voditelj uhvaćen u zagrljaju POZNATE VODITELJKE,  svi su ZAPANJENI PRIZOROM! (FOTO)

Foto: Instagram

Svima je odavno poznato da su Milan Kalinić i Ana Mihajlovski svojevremeno bili omiljeni voditeljski tandem te su vodili nekada emisiju"Leteći start", tada su ih svi obožavali zbog njihove neposrednosti, pa su se uželeli da ih vide opet zajedno, a što nisu imali priliku da vide zbog nesuglasica.

Republika

Foto: Instagram

Ana Mihajlovski i Milan Kalinić

 

- Čovek je kreten, šta da ti kažem. Prosto uopšte više nikad ne želim da ga vidim - rekla je ona u emisiji o Kaliniću, a nije bilo najjasnije da li je bila ironična.- rekla je svojevremeno Ana u Amidži šou, ali su u međuvremenu zakopali ratne sekire.

Ipak, bilo kako bilo, danas su Ana i Milan u sjajnim odnosima, te je prijateljstvo između njih vrlo čvrsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading