Ovaj ZGODNI FRAJER je Đokovićeva NOĆNA MORA: Jelena ga je LUDO VOLELA, želela je život da provede sa njim, a onda je TIKVA PUKLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković pre Novaka Đokovića je volela je ovog zgodnog frajera.

Ovaj ZGODNI FRAJER je Đokovićeva NOĆNA MORA: Jelena ga je LUDO VOLELA, želela je život da provede sa njim, a onda je TIKVA PUKLA! (FOTO)

Foto: Ap photo

Najbolji teniser planete Novak Đoković i Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno su već 15, još od svojih tinejdžerskih dana.

Međutim, kao i svi mladi, oni su se zaljubljivali i pre nego što su se upoznali i jedno u drugom pronašli ljubav za ceo život, a dok je Novak bio u vezi s Lidijom Popović, Jelena je bila s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Bjelica Instagram

 

Kako je pisao Story, budući da su bili vrlo mladi, ove veze nisu potrajale, a nakon raskida Novak i Jelena su započeli svoju ljubavnu bajku koja i dalje traje i koja je krunisana brakom i decom Stefanom i Tarom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena Đoković i Novak Đoković

 

Međutim, interesantno je da Jelena nije jedina poznata lepotica koju je šarmirao Ivan Bjelica — on je pre izvesnog vremena bio u ljubavi s glumicom Hristinom Popović.

Međutim, 2018. godine mediji su javili da se par rastao, i to nakon što je Hristina obrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama i istakla citat Žan-Lika Godara:

- Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Hristina Popović

 

- Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu. - poručila je glumica.

Sredinom ove godine spekulisalo se da su se pomirili, što nije potvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading