Topalkova ćerka pokazala SKRIVENU TETOVAŽU i to na RUSKOM jeziku: Helenina reč na ruci ŠOKIRALA sve, a evo šta ona znači! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović pokazala je novu tetovažu, a svi se pitaju kome je posvećena.

Topalkova ćerka pokazala SKRIVENU TETOVAŽU i to na RUSKOM jeziku: Helenina reč na ruci ŠOKIRALA sve, a evo šta ona znači! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka pevača Milana Topalovića poznatijeg kao TopalkoHelena Topalović šta god uradi privuče veliku pažnju, a sada je na svom Instagramu otkrila jednu novinu na njenom telom. 

 

 

Naime, Helena je objavila selfi, a u nameri da se pohvali da je uradila četvrtu tetovažu, pokazala je i kako ona izgleda. U pitanju je mala tetovaža, koja je istetovirana u crvenoj boji i to na ruskom jeziku, a u prevodu znači - ljubav.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović tetovaža Instagram

 

Obično se mnogi, koji tetoviraju ovu reč, odlučuju da to urade na engleskom, ali je očigledno Helena želela da bude jedinstvena.

Pretpostavlja se da je tetovaža posvećena njenom suprugu Draganu, za kog se udala prošle godine u septembru, na tajnom venčanju.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović Instagram

 

To je bio događaj koji je zaista sve iznenadio jer niko nije znao da će Topalkova naslednica, samo nekoliko nedelja posle veridbe, izgovoriti sudbonosno "da".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Kiki

28.03.2022 15:24

A da li zna da spremi ručak i da ga pokaže?

Fedja

28.03.2022 16:23

Prelepo😍

Marija

30.03.2022 14:07

Nije topalovic nego aleksic

Dragana

01.04.2022 15:42

Zdrava veza, mackanje, koji poklon i eto negovana zena