Procurile VRELE FOTKE Kristine Kovač sa njenim mužem: Ćerka je uhvatila u AKCIJI, pa objavila sve javno, zbog ovih kadrova GORI INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale fotke Kristine Kovač u vreloj akciji sa njenim mužem.!

Procurile VRELE FOTKE Kristine Kovač sa njenim mužem: Ćerka je uhvatila u AKCIJI, pa objavila sve javno, zbog ovih kadrova GORI INTERNET! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Kristina Kovač svoj privatni život čuva daleko od medija, pa tako nemamo priliku da otkrijemo nešto o njoj. Međutim, i njoj se desi da omase sa telefonom, pa objavi vrlo provokativne fotografije u ljubavnom zanosu sa njenim izabranikom Danijelom Brakusom. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Kristina je objavila set fotografija iz kućne atmosfere, na kojima se vide Danijel i ona u strasnom zanosu, a po svemu sudeći, Tara, njena ćerka iz prvog braka je iste napravila. 

 

 

- Tara rekla da smo ,,mnogo slatki", i prvi put poželela da zabeleži trenutak - piše u opisu ispod fotografije na Kristininom Instagram profilu.

Podsetimo, pre nekog vremena Kristina je emoctnim i srceparajućim rečima opisala težak period kroz koji je prošla. 

 

 

- Želeli smo odmah dete, jako. Nismo smeli, jer hemoterapija u isto vreme i leči i truje organizam. Posle, nismo mogli. Imali smo odmah užasno jaku, iskonsku potrebu da živimo zajedno, od prvog sekunda. Da se ne odvajamo. Tom prilikom, nismo bili neki klinci, već zreli, odrasli ljudi sa iskustvom. Znali smo da može da nam se obije o glavu, nije da nismo. Da se ispostavi da smo na kratko poludeli, videli nešto čega nema, umislili filmsku, zamalo tragičnu ljubav. Čak smo i pričali o tome. Znali smo da postoji opasnost da vrlo brzo nakon što se spojimo shvatimo da smo ispali budale i da se ne slažemo, ne uklapamo, ne možemo zajedno, da je to samo još jedna pogrešna, loše odabrana priča - napisala je Kristina Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading