Katarina Grujić stala u ODBRANU Andreane Čekić, te POTKAČILA koleginicu koja će presnimiti hit "Cipele": "To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi!"

Autor:

Zabava

27.03.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić oštro prokomentarisala svoju koleginicu koja će presnimiti pesmu Andreane Čekić

Katarina Grujić stala u ODBRANU Andreane Čekić, te POTKAČILA koleginicu koja će presnimiti hit "Cipele": "To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi!"

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" Katarina Grujić prokomentarisala je predstavnicu Srbije na "Evroviziji", nedavni potez koleginice Aleksandre Bursać o kom se priča, ali i svoju porodicu.

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić pevačica

- Medeni mesec moj muž i ja nismo imali. Na nedavnom putovanju od četiri dana ćerkicu Katju su čuvale moje bliske osobe, porodica. Nedostajala nam je tada. Odmah su pali zagrljaji kad smo se vratili. Iznenadilo nas je, inače, da je devojčica, mislila sam da nosim dečaka. Spavam kad ona spava - rekla je Katarina Grujić  pa se dotakla supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, muž

- Ako dobije neku ponudu "preko" svi se selimo tu. To nam je dogovor. Videćemo, sve bi uskladili. Ništa ne može tog tipa da utiče na našu ljubav. Imamo tu neku neopisivu ljubav. Ne može to da nam bude ikakva prepreka, da se preselimo i slično - istakla je pevačica, koja se osvrnula na problem koji njena koleginica i kuma Andreana Čekić ima sa Emirom Đulovićem oko dueta "Cipele", koji je istu numeru nedavno prepevao sa Aleksandrom Bursać.

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać folkerka

- Ta pesma će uvek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pesma sigurno ne bi bila hit. Ko god da je sad presnimio, prepevao, neće biti upamćena ta verzija, ne vredi. To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi. Baš sam danas na radiju čula tu pesmu, Andreaninu verziju, originalnu, naravno - rekla je za "Blic" Katarina, koja se porodila pre nešto više od tri meseca.

Foto: ATA Images

Alndreana Čekić estradna umetnica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading