Lepa Brena plakala jer nije otišla na takmičenje: "Zarekla sam se da neću ići na Evroviziju!" Pevačica otkrila sve o ZAKULISNIM RADNJAMA ovog šou-programa

Autor:

Zabava

27.03.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena šokirala izjavom o Evroviziji.

Lepa Brena plakala jer nije otišla na takmičenje: "Zarekla sam se da neću ići na Evroviziju!" Pevačica otkrila sve o ZAKULISNIM RADNJAMA ovog šou-programa

Foto: ATA Images

Pomama za ovogodišnjom predstavnicom Srbije na Evroviziji, Konstraktom, ne jenjava, a pevačica Lepa Brena prisetila se svojih pokušaja da ode na prestižno takmičenje.

Foto: ATA Images

Lepa Brena folk zvezda

- Verujem da bi u to vreme, to je bila pop muzika sa etno elementima, preteča je cele muzičke scene "Sitnije, Cile", i meni je žao dan-danas što nije otišlo. Posle sam probala sa pesmom Miki Mićo, ali kad sam videla koliko je bilo zakulisnih radnji, nisam želela u svemu tome da učestvujem. Sting je 20 godina kasnije počeo da pravi muziku sa etno elementima. Bila sam srećna zbog toga - rekla je Brena u emisiji Grand News i dodala:

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena estradna umetnica

- Plakali smo svi tad, i Slatki greh i ja, kao mala deca, i prvi i drugi put. Tad sam se zarekla da neću ići na Evroviziju. To pripada mladim ljudima, koji su inovativni, koji su spremni da budu svoji, originalni, malo otkačeni, ali da zaista donesu nešto novo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading