PROBUDIO SE PORED SUPRUGE KOJA JE BILA MRTVA: Poznatom muzičaru preminula žena u toku NOĆI OD PREDOZIRANJA, TUGA DO NEBA!

Autor:

Zabava

25.03.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probudio se pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva

PROBUDIO SE PORED SUPRUGE KOJA JE BILA MRTVA: Poznatom muzičaru preminula žena u toku NOĆI OD PREDOZIRANJA, TUGA DO NEBA!

Foto: Youtube printscreen

Muzičar Goran Bare retko se pojavljuje u javnosti. Kako je sada ispričao, živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli, pa je ostao sam.

Naime, svoje probleme s porocima ne poriče, a progovorio je i o svojoj supruzi Mirjani, koja je preminula 1995. godine od predoziranja heroinom.

- Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživeo nervni slom. Ja sam se probudio pored nje, ali ona nije spavala, nego je bila mrtva. To me tako skršilo, otvoriš oči i ne možeš da ustaneš iz kreveta. Ne zanima te ni dete, ni roditelji, ni ti, ni ništa na svetu, ništa. Najviše bi voleo da ne postojiš - rekao je Bare jednom prilikom.

Nakon toga je bolovao od manične depresije jer se teško nosio s njenom smrću. U braku su bili dve godine, a dobili su i sina koji danas ima 27 godina i živi u Zadru. Nisu u stalnom kontaktu, a Bare se ne seća kad ga je poslednji put video.

- Kad je on bio jako mali, ja sam otišao. Neko je to dete morao da školuje. On je završio dva fakulteta. Baš se ne viđamo jer je on živeo s bakom i dedom. Moja žena je umrla kad je on imao godinu dana. Čujemo se. Čestitamo rođendane, Nove godine i Božiće - priznao je pevač, koji danas žali što se toliko prepustio zavisnosti.

- Ja sam bio džanki, teški, introvertni. Ja sam se zadnji put "roknuo" na Porinu '99. Najviše mi ide na živce što sam se prepustio - priznao je muzičar, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading