EKSKLUZIVNA IZJAVA DARKA PANČEVA: Trajkovski kao Ronaldo, čudi me kako su Italijani postali prvaci Evrope!

Autor:

Sport

25.03.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severna Makedonija je napravila senzaciju i eliminisala Italiju iz baraža za plasman na Svetsko prvenstvo. Legendarni fudbaler Crvene zvezde Darko Pančev za portal Republika prokomentarisao je neverovatan trijumf svojih sunarodnika.

EKSKLUZIVNA IZJAVA DARKA PANČEVA: Trajkovski kao Ronaldo, čudi me kako su Italijani postali prvaci Evrope!

Foto: BSS

Darko Pančev

Italija je napravila pravu slavljeničku feštu u Palermu, ali se za nju na kraju sve završilo tragično.

Severna Makedonija je pogotkom Aleksandra Trajkovskog u nadoknadi drugog poluvremena stigla do istorijske pobede i plasmana u finale baraža.

Darko Pančev je za naš portal otkrio kako se oseća posle neverovatnog rezultata u Palermu.

- Svakako da je bilo slavlja u Skoplju, kao uostalom u čitavoj Makedoniji. To je normalno nakon pobede nad Italijom na njihovom terenu. Mi smo jedna, da se tako izrazim, mala reprezentacija, ali sa velikim srcem. Objektivno, veliki rezultat. Niko to nije očekivao. Uspeli su. Bez obzira na način na koji su to uradili. Bili su prinuđeni da se brane i dobro zatvarali prostor, bili su borbeni, i na kraju im se sreća osmehnula. Iz jedinog šuta u okvir gola smo uspeli. Fenomenalan gol je dao Trajkovski, u stilu Kristijana Ronalda. Baš je dobro šutnuo, odsečno, jako - rekao je Pančev za Republiku i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

- Slavlja je bilo po ulicama, narod jedva čeka da se postigne neki veliki sportski uspeh i da se to proslavi. Svaka čast momcima. Oni su u ovom trenutku heroji nacije. Sada treba da se ohladi glava i da se sačeka to finale protiv Portugala. Čak i da ispadnu nije bitno. Ova reprezentacija je već postigla izvanredne rezultate. Što se Italije tiče, oni drugi put zaredom ne idu na Svetsko prvenstvo. To je još jedan pokazatelj onog što pričam godinama, a to je da je italijansko prvenstvo već 15 godina lošeg kvaliteta. To se odražava na reprezentaciju. Za mene je bilo veliko iznenađenje što su oni postali prvaci Evrope, čudim se i dan-danas. Fudbal pruža iznenađenja. Nadam se da će Makedonija tako dobro i hrabro odigrati i u Portugalu, pa šta bude - biće.

Severna Makedonija će u finalu baraža igrati protiv Portugala u Portu, a taj duel zakazan je za 29. mart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading