Marija Šerifović je na bini ZAPROSILA Sanju Vučić: Uraganka sada udelila KOMPLIMENTE koleginici, PRŠTE VARNICE između pevačica

Autor:

Zabava

25.03.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić, nahvalila je Mariju Šerifović nakon što ju je ova zaprosila na sceni

Marija Šerifović je na bini ZAPROSILA Sanju Vučić: Uraganka sada udelila KOMPLIMENTE koleginici, PRŠTE VARNICE između pevačica

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Marija Šerifović je na svom koncertu zaprosila Sanju Vučić koja je pristala da se uda za nju.

Foto: beograd.rs

Marija Šerifović pevačica

Sanja je bila gost na Marijinom nastupu. Ona je toliko oduševila Šerifovićevu svojim raskošnim glasom da je ova poželela da provede ceo život s njom.

Atraktivna "uraganka" kaže za Informer da je Marija veći frajer od mnogih muškaraca!

Foto: Aleksanar Bocan/Nemanja Pajcic

Sanja Vučić uraganka

 - Bila sam baš iznenađena kad me je zaprosila. Naravno, pristala sam! Marija je legenda, carica, džek... Ma veći je frajer od mnogih muškaraca! Nažalost, nije mi dala prsten, pa još nemam dokaz da smo verene. Ma, bre, ko se ne bi udao za pobednicu Evrovizije?! - pita se pevačica.

Sanja dodaje da je Marija prva osoba koja ju je zaprosila!

- Nikad nisam bila zaprošena! Niti mi je neka žena nudila brak, niti muškarac. Posebno ne pred hiljadama ljudi na bini! Trenutno sam sama, pa je Marija iskoristila priliku. Eto, nemam dečka, a nemam ni devojku - priča Vučićeva za pomenuti list, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading