Emir ZAPUŠIO USTA Andreani Čekić! Pevač BRUTALNO odgovorio na prozivke, neće više da ćuti!

Autor:

Zabava

24.03.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Đulović se oglasio o skandalu vezanom za pesmu ''Cipele'' i žestoko odgovorio Andreani Čekić.

Emir ZAPUŠIO USTA Andreani Čekić! Pevač BRUTALNO odgovorio na prozivke, neće više da ćuti!

Foto: printscreen/youtube.com

Danima unazad javnost ne prestaje da bruji o skandalu koji je izbio između pevačice Andreane Čekić i njenog kolege Emira Đulovića sa kojim ima duet ''Cipele'' koji je ostvario neverovatan uspeh, a koji je iz određenih razloga skinut sa platformi. 

Andreana je u emisiji ''Amiždi šou'' govorila o ovoj situaciji i tom prilikom potkačila Sašu Lazića inače autora pesme, sa kojim se sudi, dok je Emiru i Aleksandri Bursać koji su ponovo snimili pesmu poželela sreću i poručila im da nema potrebe da je izbegavaju u emisijama, što kako ona kaže inače rade.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić o pesmi Cipele

Ovim povodom se oglasio i Emir Đulović koji je inače na strani Lazića.

- Nemam komentar. U celoj ovoj priči ja stojim uz svog producenta Sašu Lazića i nema razloga razdvajati nas. Kompletna moja ekipa i ja smatramo takođe da je ona odličan vokal i zato je i pozvana da bude gost na duetu “Cipele”. A što se tiče dueta, trenutno snimam sa najvećom zvezdom u Bugarskoj - rekao je Emir i dodao da nema govora o izbegavanju, već o mimoilaženju.

- Nemam problem da se sretnem sa bilo kim bilo gde. Nikome nisam dužan, niti sam konfilktan lik. Istina je da smo se mimoišli, ona je snimala u Bijeljini emisiju pre nas, mi smo stigli oko 18h, to je sve - zaključio je pevač za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading