MIROSLAV ILIĆ PODNEO TUŽBU PROTIV MIRJANE ANTONOVIĆ: Pevaču prekipelo, dosta je bilo!

Autor:

Zabava

23.03.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić odlučio da presavije tabak, situacija sa Mirjanom Antonović se zahuktava.

MIROSLAV ILIĆ PODNEO TUŽBU PROTIV MIRJANE ANTONOVIĆ: Pevaču prekipelo, dosta je bilo!

Foto: E-Stock

Pevač Miroslav Ilić tužio je bivšu ljubavnicu Mirjanu Antonović za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

 Već sutradan, u četvrtak, ponovo će se sresti u sudu povodom pevačeve tužbe, saznaje Republika.rs.

Miroslav i Mirjana su već dugo u sudskom sporu, nakon Mirjaninih navoda da je Ilič biološki otac Devina Antonovića, Mirjaninog sina.

Foto: ATA images

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića

S obzirom da je danas održano poslednje  ročište na kojem je trebalo da se konačno utvrdi da li je pevač otac sina Antonovićeve.

Miroslav Ilić je stigao na suđenje, nije hteo da daje izjave, stigla je i Mirjana u pratnji advokata.

- Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo - rekla je Mirjana za Kurir.

Ilić je prvi put došao bez maske na licu, ali sa osmehom na licu.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić ulazi u sudnicu

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Inače, Mirjana je pre nekoliko godina govorila o DNK testiranju.

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove - isrpičala je Mirjana.

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović dolazi na ročište

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Ex faca

24.03.2022 12:08

Miroslav bliskost sa pravim ljudima dozvoljava tu vrstu bahatosti. Ako Srbija pokriva te troškove onda je se odričem. Da ne prođe kao Srbija protiv Miškovića (na račun naroda). Podrška za DNK i istinu

Ivan

25.03.2022 17:35

Miroslav nepošten u ovom sporu.