Anabelin muž ima sramotnu prošlost?!

Autor:

Zabava

31.12.2017

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Anabela i Andrej Atijas u velikoj ljubav, pevačicin izabranik nije baš bio cvećka kako tvrdi njegova bivša devojka!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anabela i Andrej Atijas

Pre pola decenije izbio je pravi skandal kada se saznalo da Andrej ima dete iz kratke romanse sa Jasminom Skender. Pričalo se i da je navodnu nju prevario sa Anabelom.

 

"It's OK, I got lost on the way  But I'm a super girl  And super girls don't cry"

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on Dec 3, 2017 at 7:40am PST

- Da budem iskrena, kada sam prvi put na jednom portalu videla njegove slike s Anabelom, skočio mi je pritisak. Uverio me je da je Anabela devojka njegovog druga koji nije želeo da se slika. Javio mi je da će mu zajedno s njom doći njegov prijatelj iz Beograda i kako će te noći negde izaći. Zvao me je telefonom i tokom večeri pa sam mu verovala. Da su u vezi, saznala sam mnogo kasnije - izjavila je Jasmina za beogradske medije pre izvesnog vremena kada je na svet donela Leona, sina prvenca Anabelinog sadašnjeg muža

 

Kao da sam zaboravljena...

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on Oct 4, 2017 at 5:59am PDT

- Danas živi kao samohrana majka, a taj deo svog života i Andreja je ostavila iza sebe. Živi u Zenici i posvećena je odgajanju svog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading