PROCURILA SLIKA TRUDNE SUZANE JOVANOVIĆ: U Sašinom zagrljaju BLISTA, ovo su dugo krili od SVIH, A SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala slika Suzane Jovanović kao trudnice u Sašinom zagrlju!

PROCURILA SLIKA TRUDNE SUZANE JOVANOVIĆ: U Sašinom zagrljaju BLISTA, ovo su dugo krili od SVIH, A SVI GLEDAJU SAMO U JEDNO! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Fotografija Saše Popovića i Suzane Jovanović nastala je pre skoro dve decenije, a koja je dugo bila skrivana svedoči o snazi njihove ljubavi.

Njih dvoje, koji su danas u skladnom braku na kojem im zavide mnogi, upoznali su se davne 1996. godine, kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a tu ju je prvi put uživo video popularni Saša Popović, tada harmonikaš "Slatkog greha" . Sudbina ih je spojila, a Suzanina zajednička saradnja sa Sašinom drugaricom Marijanom Ukraden oko spota, iznedrila je prijateljstvo sa njim.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Pročitajte: Bio je to trenutak kada su mu zaklecala kolena! Fotografija prvog susreta Saše Popovića i ćerke Aleksandre topi srca

Tačka preokreta u njihovom odnosu, bio je dan kada je Suzana pevala na jednoj svadbi u Jagodini, ali je zbog smrtnog slučaja u porodici vozača ostala bez prevoza. Tada je pozvala Sašu kako bi joj pomogao, ali nije očekivala da će se on ponuditi da je sam odveze. Kad su stigli pred restoran, Suzana je shvatila da on zapravo želi da se zabavljaju, prenosi "Stil" .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading