Odjeknulo kao bomba! LJUBAVNA ROMANSA Nede Ukraden i Popovića raskrinkana: AFERA sa estrade o kojoj se dugo ćutalo izašla na videlo!

Autor:

Zabava

02.03.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden i Saša Popović su svojevremeno imali žestoku aferu o kojoj se dugo ćutalo!

Odjeknulo kao bomba! LJUBAVNA ROMANSA Nede Ukraden i Popovića raskrinkana: AFERA sa estrade o kojoj se dugo ćutalo izašla na videlo!

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden osamdesetih godina se razvela, a po razvodu uplovila u vezu sa ni manje ni više nego jednim od sada najmoćnijih muškaraca na estradi.

Popularna pevačica Neda Ukraden privlači veliku pažnju i u svojoj osmoj deceniji, što izgledom, tako i privatnom životu. Kako se uvek govorilo o njenom ljubavnom životu, otkriveno je i sa kim je bila u mladosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Saša Popović bio u vezi sa Nedom Ukraden!

 

Svojevremeno se o ovoj aferi mnogo pisalo, a danas se ćuti.

Naime, pored supruga Milana Bilbije, Neda Ukraden je bila u vezi sa Sašom Popovićem, o čemu se osamdesetih pisalo svakodnevno, prenosi Glossy. Kako se prenosi, oni su bili u vezi nakon njenog razvoda, a potom je Popović uplovio u vezu sa Zlatom Petrović, da bi se na kraju skrasio pored sadašnje supruge, Suzane Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jasna Lončina

02.03.2022 15:05

Zasto je sada vazno pisati o vezi Nede Ukraden i Sase Popovića.......kome je to važno? Ako su i bili u vezi......to je sada proslost u koju niko nema prava da se mesa , Sasa je srecno oženjen covek.....nije lepo sada to pisati , nikome to nije od značaja. Neda je slobodna žena , treba je pustiti na miru , da živi svoj život.

Odgovori 32 3
Dada

02.03.2022 22:55

Više sa ovom estradom i njihovim životima ste dosadili. Koga to pa zanima?