Slomio joj srce i ostavio zbog MLAĐE! Danijela Martinović se oglasila nakon svadbe Petra Graša i Hane Huljić: PRAVILO JE DA SE SVE ZAVRŠI DRAMATIČNO!

Autor:

Zabava

22.03.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Martinović progovorila o Petru Grašu.

Slomio joj srce i ostavio zbog MLAĐE! Danijela Martinović se oglasila nakon svadbe Petra Graša i Hane Huljić: PRAVILO JE DA SE SVE ZAVRŠI DRAMATIČNO!

Foto: nstagram.com

Petar Grašo, Danijela

O ljubavnim životu Danijele Martinović se mesecima unazad govori i spekuliše, a kako je nedavno raskinula sa pevačem Petrom Grašom sa kojim je bila preko dve decenije, a koji je odmah po raskidu oženio Hanu Huljić i sa njom čeka dete, Danijela je otkrila da je sa peavčem ostala u korektnim odnosima.

 

 

- Ljudi najčešće očekuju dramatičnu priču jer je nepisano pravilo da se veze završavaju dramatično. Ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i ceniš, onda je razlaz još neshvatljiviji. No, istina je da se svako razvija sopstvenim tempom. Dogodi se da neke stvari, koje su nam bile bitne, s vremenom postanu gotovo nebitne, što i nas same zbunjuje, a počnu da nam zaokupljuju i raduju neke druge, za koje nismo ni slutili da bi mogle da postanu epicentar našeg života. Kada se to dogodi u vezi, najpoštenije i najiskrenije je da svako nastavi da se razvija u svom ritmu i u svom smeru. Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju - rekla je Danijela za Gloriu, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Danijela Martinović o ljubavi

- Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze. Tada se veze završavaju s gorkim ukusom u ustima. Neophodno je slušati svoj unutrašnji glas jer tada nema lošeg scenarija ni za koga. U dubinama je mir koji je uvek prisutan bez obzira šta se na površini događa, a ta dubina zajednička je svima i ona puno bolje od nas samih zna šta je najbolje za sve. Kada s ovom vremenskom distancom pogledam preko ramena u svoju prošlost, jasno vidim da su mi sve najteže situacije otvorile neverovatno lepe smerove, o kojim ni u ludilu ni u snu nisam maštala - istakla je pevačica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.03.2022 22:09

Danijela je preslatka a ona Hana sva metiljava