Zlatu Petrović UDALI kada je imala 14 godina, pevačica preživela PAKAO: TAJ GREH DECENIJAMA NOSIM!

Autor:

Zabava

22.03.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović progovorila je o teškom periodu života i udaji dok je bila maloletna još.

Zlatu Petrović UDALI kada je imala 14 godina, pevačica preživela PAKAO: TAJ GREH DECENIJAMA NOSIM!

Foto: youtube.com/Grand Production

Pevačica Zlata Petrović već sa 14 godina je stupila u prvi brak i to na nagovor roditelja. Naime, čim je završila osnovnu školu majka i očuh su joj našli muža, kog ona nije volela i nije želela da bude sa njim.

- Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kada su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je mj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko - ispričala je pevačica svojevremeno, prenosi Blic.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović se udala sa 14 godina

Sa 16 godina je odlučila da se razvede i posveti se karijeri, iako je bila u drugom stanju.

- Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da ubedim mamu da abortitam. Neka mi Bog oprosti, to je moj greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati, samo mi je bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teres sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola otišla da pevam. Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup - rekla je Zlata.

Nakon toga, Zlata je se udala još jednom, ali je i taj brak bio krakog daha. Kada je napunila 18 godina i postala punoletna, bila je u trećem braku sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Zlata Petrović i Hasan Dudić su bili u braku

Potom se udala za voditelja Zorana Pejića Peju sa kojim ima sina Jovana, ali se i od njega razvela.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zlata Petrović i Peja su bili u braku

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading