Milica Pavlović i Novak Đoković uhvaćeni NA DELU - romansa na pomolu? Evo DETALJA, javnost će biti U ŠOKU

Autor:

Zabava

21.03.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović I Novak Đoković uhvaćeni zajedno

Milica Pavlović i Novak Đoković uhvaćeni NA DELU - romansa na pomolu? Evo DETALJA, javnost će biti U ŠOKU

Foto: ST/V. LUKIĆ, Tanjug/AP

Pevačica Milica Pavlović svojevremeno je pričala kako je sanjala svetskog šampiona tenisa, Novaka Đokovića, a sada je navodno i ostvarila svoje snove.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović pevačica

Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu Pavlović. Đoković se zainteresovao za "se*si sinjoritu" pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

- Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! - pričala je ona.

Foto: Profimedia

Novak Đoković teniser

Kako se navodi, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku! - Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor za Informer i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Pavlović Zvezda Granda

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! - navodi izvor za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)

Loading
Неко

21.03.2022 16:12

Зашто пипете обакве вести и стављате људима брак на искушење и коцку? Молим вас радите за народ, а не против народа. Искрено, никога овакве ствари не треба да интересују. Боже и Богородице помози.

Odgovori 52 1
Draga

21.03.2022 16:49

Zasto lažete i hocete da ukaljate cast našeg najveceg spotiste? Sad kad strand novine preuzmu vasu lažnu vest ima da ga blate svuda po svetu😱kao da nije divoljno i ovako, stidite se.

Odgovori 47 2
Jana

21.03.2022 21:26

Pišete gluposti dajte nešto korisno.

Odgovori 20 0