Suprug Tine Ivanović DIŽE CENU KUĆE koja još nije prodata: Zavrteće vam se u glavi od BASNOSLOVNE CIFRE, mnogo je više od 2 miliona evra!

Autor:

Zabava

20.03.2022

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović i njen suprug Zvezdan Anđić u poslednje vreme su u centru pažnje zbog prodaje kuće.

Suprug Tine Ivanović DIŽE CENU KUĆE koja još nije prodata: Zavrteće vam se u glavi od BASNOSLOVNE CIFRE, mnogo je više od 2 miliona evra!

Foto: youtube printscreen/RED TV

Pevačica Tina Ivanović i njen suprug Zvezdan Anđić nedavno su na jednom poznatom sajtu za nekretnine objavili oglas da prodaju porodičnu vilu u kojoj trenutno žive za cenu od neverovatnih 2.000.000 evra.

Foto: instagram.com/tinaivanovic/

Tina Ivanović pevačica

Zbog cene koja nije uopšte niska, Zvezdan i Tina našli su se na meti raznih komentara koji su posetioci pomenutog sajta za nekretnine ostavljali ispodoglasa.

Na pitanje da li je cena za koju prodaju svoju kuću realna, Zvezdan je odgovorio:

Pa naravno da je realno,ja sam čak čitao komentare ljudi koji se čude što je to tako jeftino. Sada je kuća džabe, sada je dva miliona, za mesec dana ću da podignem cenu na tri miliona.

 - Biće tri miliona, već imamnogo agencija i puno interesanata. Sada je 2.000kvadrata za 2.000.000, ako zakasne biće 3.000.000 - rekao je Tinin muž u emisiji "Premijera vikend specijal"

- To jeste kvalitetno urađeno,van svih standarda. Temelji su urađeni sve duplo, ali da ne bude da ja sam hvalim - završava on.

Foto: youtube printscreen/RED TV

Zvezdan Anđić Tinin muž

Podsetimo, njihova kuća osvanula je na jednom poznatom sajtu za nekretnine, a Tinin suprug je nedavno otkrio zbog čega su rešili da prodaju imanje.

Istina je, rešili smo da prodamo sve to. Ono što mi sada imamo je ogromno, taj ceo kompleks je za nas dvoje prevelik. Teško je to za održavanje, naravno nije ni jeftino. Prodajem sve i ulažem novac u neki drugi posao. Naravno kada prodamo kuću prvo ćemo da obezbedimo novi porodčni dom, trenutno samo u fazi razmišljanja gde i kako. Gledamo neki plac na Senjaku, gde planiramo da izgradimo neku manju kuću do 200 kvadratnih metara. Da sredimo kako mi želimo i uživamo u njoj - potvrdio je Zvezdan za TelegrafJETSET.

Zvezdan planira da novac od prodaje uloži i u apartmane u Budvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading