NAJŠOKANTNIJI INTERVJU sa Lukasom: Pevač izgubio više od 70 miliona dolara na KOCKI! Aca progovorio o ranjavanju, drogi, prostitutkama i Beoviziji! (VIDEO)

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

20.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otvorio dušu za Republiku o zavisnosti od kocke i o gorućim temama u njegovoj karijeri.

NAJŠOKANTNIJI INTERVJU sa Lukasom: Pevač izgubio više od 70 miliona dolara na KOCKI! Aca progovorio o ranjavanju, drogi, prostitutkama i Beoviziji! (VIDEO)

Foto: ST/ V. Lukić

Svako drugi, da je na njegovom mestu, rekao bi da se kaje što je na kocki izgubio milione, ali Aca Lukas stoji iza svojih postupaka i poroka, pa u ispovesti za Republiku kaže da se opet rodi, sve bi isto radio. Ne krije da je koristio opijate, posećivao javne kuće, ali i da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki. Kako i sam kaže, sve prokockano bilo je njegovo, sve je sam zaradio, decu obezbedio, tako da ne žali ni za čim, već da i dalje s osmehom ulazi u kockarnice u kojima nekada dobija, a nekada gubi.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas estradni umetnik

- Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spi*kao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam - kaže Aca na početku i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki i da je to bila suma da je mogao da kupi jedno beogradsko naselje:

- Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju.

Nakon ovoga Aca se osvrnuo na incidente koji su mu se dešavali na nastupu, pa je priznao da je njegovo obezbeđenje moralo da sklanja ili bije momke koji su hteli da se penju kod njega na binu.

- Nikada me niko nije napao, na nastupu nikada nisam dobio batine. Pokušavali su da skaču na binu. Moje obezbeđenje to rešava na licu mesta. Ne znam kako ja još nisam doživeo taj frontalni napad medija, kao što su neki umetnici doživeli kada neko skače na binu, pa ispada da imaju nasilno obezbeđenje. Kod mene niko ne može da se popne na binu. Oni ga skidaju s bine, nekada ga bace, a neko dobije i batine. Sve zavisi od otpora. Ja sam bio napadnut, bio sam ranjen, ali to nema veze s nastupom, nema veze ni s muzikom.

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas pevač

Lukas je govorio o svojoj građi, te istakao da nije neki frajer.

- Muškarci uvek treba da budu galantni. Ja nisam frajer, nikakav sam. Loše sam građen, smešno građen. Ali žene me vole jer sam galantan i zato što mnogo cenim i poštujem žene. Ima onih koje nisu za poštovanje i upadam u klinč s njima, kao što se desilo i skoro, ali generalno volim i poštujem žene.

Lukas iza sebe ima velike uspehe, pa smo ga pitali da li vidi naslednika na estradi.

- Ne vidim da neko može da nasledi Acu Lukasa niti sam ja nasledio bilo koga. Mi smo jedinke i nema nas sličnih po senzibilitetu, može samo po nastupu estradnom. Ja sebe smatram kompletnim muzičarem. Ne možemo samo da pričamo o Aci koji stane na scenu. Sve to ima veze s mojim životom. Takvog nisam sreo, koji pristupa poslu kao ja. Sviđa mi se Amar Gile. On je skoro lud kao ja. On mi je super.

 

Foto: Instagram.com

Amar Gile pevač

Aca je potom objasnio kako bi imao više glasova.

Da je sve bilo regularno na RTS, uzmite spisak svih učesnika, stavite ih na jednu stranu, mene na drugu stranu, nema šanse da je bilo ko imao više glasova od mene. Da sam podrigivao u mikrofon, imao bih glasove. Poenta je da fali 200.000 sms glasova preračunatih u dinare, evre ili dolare. To je ogroman novac koji je trebalo da ide u humanitarne svrhe, a nema ga. Mi hoćemo da znamo gde je. Na leđima Ace Lukasa niko ne}e da krade, posebno od neke dece. Taj se nije rodio - rekao je Aca.

Foto: ATA Images

Aca Lukas estradni umetnik

Aca je otkrio kakve dokaze imaš protiv Olivere Kovačević i RTS, s obzirom da je nedavno Olivera gostovala kod Zorana Kesića i rekla je da mu je lična karta prazna.

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević

- Dokaze imamo protiv Olivere Kovačević i direktora RTS i žirija, ali ćemo ih prezentovati kada bude trebalo. Nismo podnosili prijave tek tako. Imamo i dokaze koji nisu vezani samo za medije. Imamo dokaze da je primila 30.000 evra da bi grupa Hjurikejn otišla u Roterdam. Imam podršku svih ljudi koji su vezani za tu priču. Biće prezentovani tamo gde je potrebno. To što je rekla da je moja lična karta prazna, ne znam na šta je mislila. Nisam gledao tu emisiju sa Kesićem. Ne znam šta je dotična pričala u toj emisiji. Ne znam zašto pored svoje televizije ona traži utehu kod Kesića? Ja imam plastificiranu ličnu kartu, možda ona još ima onu staru, mada mislim da njena stara lična karta ne mo`e da se zatvori od njenog nosa, pa je morala da zameni za plastificiranu. Ona je dobila ozbiljnu krivičnu prijavu. Moraće da objašnjava tamo gde treba. Ako pričamo o ličnim kartama, moja je mnogo, mnogo punija od njene.

Aca je ispričao da njegovi prijatelji drže javne kuće, gde pevač često ide.

Na naše pitanje da li je nekada na putovanjima posećivao javne kuće, pevač je odgovorio potvrdno.

- Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ćenom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za seks - rekao je Lukas.

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta

Protiv Konstrakte nemam ništa i nisam besan na nju

Konstrakta je rekla da si duhovit. Da li te je prošao bes posle svega?

- Ja uopšte nisam besan. Hvala Konstrakti! Ja protiv te žene nemam ništa. Meni je kompliment što kaže da sam duhovit. Čak sam pričao sa momcima iz njenog pratećeg benda. Nemam ništa protiv nje i njene pesme. Moja šala oko pranja ruku je šala na dan svadbe moga sina. Moje lično mišljenje je za mene. Sigurno se ni njoj ne dopadaju neke stvari iz mog nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

20.03.2022 20:00

Dripac

Sanja papic

20.03.2022 21:26

Lukas se utripovao da je dejan tigar