Naš glumac krije VELIKU TAJNU: Otkrio nepoznate DETALJE iz života, a onda je ispričao najveći BLAM!

Autor:

Zabava

20.03.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Perić je otkrio da nije završio glumu.

Naš glumac krije VELIKU TAJNU: Otkrio nepoznate DETALJE iz života, a onda je ispričao najveći BLAM!

Foto: youtube.com/PRVA

Bojan Perić je ispričao da je odigrao svoju diplomsku predstavu, ali je glumac istakao da fakultet ipak nije završio.

- Odbranio sam diplomski ispit, ali mi je ostalo da položim pokret i balet. Ispit je s treće godine - ispričao je glumac, a onda se dotakao i svog najvećeg blama iz studentskih dana:

- Nema ništa jednostavnije od užičkog kola. Uspeo sam na kolegijumu da padnem preko sopstvenih nogu i prospem se koliko sam dug. Ustao sam i okrenuo se prema profesorki i rekao - ovo je za šest. Nemam pojma da igram. Ostao mi je moderni balet - otkrio je Bojan.

Podsetimo, Bojan je prvi razred osnovne škole završio u Beogradu, a onda se preselio sa roditeljima u Solun gde je nastavio dalje školovanje.

- Prvi razred osnovne škole završio sam u Beogradu i istog leta smo se preselili za Solun. Tamo sam nastavio školovanje i za tri meseca progovorio grčki i engleski. Kad si dete, sve je mnogo lakše. Naučio sam engleski i grčki - ispričao je glumac, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading