UBIJEN poznati reper: Izašao iz ZATVORA, a onda je usledila KIŠA METAKA, nije mu bilo SPASA!

Autor:

Zabava

19.03.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper iz Majamija Bebi Čino ubijen je nakon izlaska iz zatvora

UBIJEN poznati reper: Izašao iz ZATVORA, a onda je usledila KIŠA METAKA, nije mu bilo SPASA!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Neidentifikovani naoružani napadač ubio je 20-godišnjeg Bebi Čina nekoliko minuta nakon što je pušten na slobodu nakon hapšenja u Opa-Loki na Floridi.

Naime, reperovo pravo ime je bilo Timoti Sparks, a on je uhapšen u utorak u 2 sata ujutru nakon što ga je policija zaustavila zbog vožnje sa zatamnjenom registarskom tablicom, a tokom pretresa je pronađen napunjen pištolj Glok 32.

Pušten je pod kauciju pod optužbom za oružje i napustio je popravni centar Turner Guilford Knight u sredu u 14 časova, a po njega je u crvenom Nissanu došao prijatelj Dante Kolins Benks. Samo nekoliko sekundi kasnije naoružani napadač u drugom vozilu otvorio je vatru na njih usred saobraćaja, a očevidac tvrdi da je čuo čak 40 hitaca.

Starks je pogođen u glavu i preminuo na licu mesta. Benks je ranjen u stomak i prevezen u bolnicu Džekson memorijal gde je i dalje u stabilnom stanju. Detektivi nisu identifikovali osumnjičenog, ali su za Majami Herald rekli da je „viđeno vozilo tamne boje kako beži iz tog područja velikom brzinom“.

Starks je tek u petak identifikovan kao žrtva pucnjave, a verovalo se da je povezan sa bandom poznatom kao "Boss Life" u oblasti Malog Haitija u Majamiju, prenosi The Guardian.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading