ŠOK IZDANJA pevačica bez SILIKONA i FOTOŠOPA: Pre nekoliko decenija su izgledale potpuno drugačije, a izdanje Nede Ukraden će vas ZABEZEKNUTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgledaju pevačica bez fotošopa i silikona!

ŠOK IZDANJA pevačica bez SILIKONA i FOTOŠOPA: Pre nekoliko decenija su izgledale potpuno drugačije, a izdanje Nede Ukraden će vas ZABEZEKNUTI! (FOTO)

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ /ST/Vladimir Lukić

Danas je skoro pa nezamislivo da neko objavi svoju fotografiju, a da je ne obradi u fotošopu i provuče kroz milion filtera, tako da više ni ne liči na sebe. Međutim, nekada nije bilo tako. Nekada su žene na fotografijama bile baš onakve kakve su i uživo, lepe, prirodne, bez filera i silikona.

Te iste žene su i danas prave lepotice, a mi vam predstavljamo neke od njih. Milica Milša, najmlađa među damama čije fotograije gledate, nekada je i zvanično bila proglašena za najlepšu Jugoslovenku, a njena lepota do danas nije izbledela. Fotografija koju je glumica objavila nastala je pre dvadeset godina.

 

 

Na slici koju vidite je Verica Rakočević kao maturantkinja. Poznata kreatorka oduvek je vodila računa o svom izgledu, pa tako i danas kada gazi osmu deceniju izgleda znatno mlađe.

 

 

Lepa Lukić je oduvek važila za ženu za kojom su muškarci širom Jugoslavije uzdisali, a s godinama, njena lepota nimalo nije narušena. Iako nije imala nijedan estetski zahvat, pevačica i sada izgleda lepo i negovano.

 

 

Glumica i pevačica Snežana Savić je jedina žena za čiji izgled nikada, niko nije imao nijednu kritiku. Gledajući njene fotografije na društvenim mrežama, mogu se samo videti komentari kao što su: „Najlepša“, „Najlepša Srpkinja“, „Jedina prava lepotica".

 

 

Neda Ukraden bila je i ostala žena koja je oduvek imala sve: lepotu, obrazovanje, uspeh i zavidnu karijeru.

 

 

Vesna Zmijanac je osamdesetih godina važila za jednu od najatraktivnijih žena na ovim prostorima. Međutim, ona je u jednom trenutku odlučila da potpuno promeni način života, odselila se na planinu, zapostavila estradu. Iako već godinama ima problem sa viškom kilograma, crte lica i dalje govore da se iza njih krije lepotica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading