Jana ZAPREPASTILA: Pevam Konstraktinu pesmu u NARODNJAČKOM stilu!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

18.03.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović šokirala izjavom o Konstraktinoj pesmi.

Jana ZAPREPASTILA: Pevam Konstraktinu pesmu u NARODNJAČKOM stilu!

Foto: ATA Images/ST/Nebojša Mandić

Folk pevačica Jana Todorović otkrila je da je pratila Izbor pesme za Evroviziju, kao i da joj se pobednička numera "In corpore sano", koju izvodi Ana Đurić Konstrakta, toliko dopala da je već peva na nastupima, ali na svoj način.

- Stvarno mi se sviđa pesma, dopala mi se na prvo slušanje - priznala je Jana, pa pokazala da zna Konstraktine plesne pokrete, tačnije one koje izvodi šakama.

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović peva In corpore sano

Folkerka je potom pred kamerama Red televizije demonstrirala kako izvodi ovu pesmu, a mnogi su se nasmejali kada su prepoznali Janin upečatljivi triler i vibrato u glasu, te je numera zvučala znatno drugačije nego u originalu.

- Malo sam je izmenila, pa je pevam u narodnjačkom stilu i na nastupima, traže mi je ljudi - rekla je Jana pred nastup, spremna da se lati mikrofona.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

PALA NA KLADIONICAMA

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Ðurić Konstrakta pala je na kladionicama, ali se i dalje najbolje kotira od svih zemalja učesnica iz regiona. Naime, pre nekoliko dana Konstrakta i njena pesma "In corpore sano" bili su na 16. mestu, od ukupno 40 zemalja učesnica na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu, dok je sada Konstrakta na 19. mestu. Srbiju su prestigli Švajcarska i Kipar, koji su pre četiri dana bili na 18. i 19. mestu, dok su sada na 16. i 17. poziciji. Ostale zemlje regiona, prema prognozama kladionica, imaju daleko manje šanse za pobedu od Srbije.

Inače, pevačica je 48. rođendan proslavila radno, klub je bio krcat i Janin nastup je iščekivalo oko 900 ljudi.

- Videla sam da su sve stolice popunjene i drago mi je zbog toga. Organizovala sam sjajnu žurku za svoj rođendan, koji inače ne slavim - pričala je kroz osmeh Todorovićeva i priznala da je divan dan proslavila uz malo alkohola:

Republika

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović kraljica bakšiša

- Tu sam uvek da razveselim ljude, da im zapevam, i popila sam vina danas. Sve pesme koje želim da čujem ću pevati sama, uzdam se u sebe uvek, ne u bend. Ne volim nešto rođendanske pesme, više volim svadbarske, iskreno. Taman ću i ja da uživam sa svim ovim dragim gostima, koji su već tu!

BONUS VIDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading