Stanija se RASKREČILA i počastila fanove za 37. rođendan! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

18.03.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević novim pozama zapalila mreže.

Stanija se RASKREČILA i počastila fanove za 37. rođendan! (FOTO)

Foto: Instagram/stanijadobrojevc

Stanija Dobrojević

Starleta Stanija Dobrojević proslavila je 37. rođendan, a tim povodom počastila je pratioce nizom provokativnih fotografija, gde je malo šta prepustila mašti jer je raširenim nogama u mini-bikiniju pokazala maltene sve čime raspolaže.

 

 

Telo, na koje su fanovi već oguglali jer ga na izvol'te forsira godinama, i silikonske grudi očito više nisu nikakva senzacija kad je ona u pitanju, pa je rešila da novim pozama u lila kupaćem kostimu malo zagreje pratioce.

 

 

Ispod vrelih fotografija koje je Stanija objavila na Instagramu napisala je da joj je rođendan, te zahvalila na brojnim čestitkama. Naime, starleta već neko vreme boravi u Americi, gde je živela i radila pre rijalitija koji su je proslavili, tačnije u Majamiju, odakle redovno obaveštava obožavaoce na društvenim mrežama kako provodi vreme i uživa u čarima mora i plaža.

Podsećamo, ona je nedavno kupila luksuzni penthaus u Rumi, gde boravi s dečkom Markom Markovićem kada je u Srbiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading