Lukas voli da IRITIRA i da bode PRST u oko: Goca Tržan ŽESTOKO oplela po Aci nakon Beovizije, a ovo je rekla za Konstraktu!

Autor:

Zabava

18.03.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan je isprozivala Acu Lukasa.

Lukas voli da IRITIRA i da bode PRST u oko: Goca Tržan ŽESTOKO oplela po Aci nakon Beovizije, a ovo je rekla za Konstraktu!

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan je rešila da prokomentariše ovogodišnju pobednicu Beovizije Anu Đurić Konstraktu, a potom se osvrnula i na Acu Lukasa.

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan, pevačica

Na samom početku, pevačica je istakla da joj se pesma "Oskar" koju izvodi Lukas nije svidela:

- Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. Ne mislim da je to pesma... Jednostavno nije po mom ukusu... On je fakat balkanska zvezda koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to - kaže Goca i dodaje:

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas, pevač

- Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da bode prst u oko, to je njegov način - rekla je pevačica koja je istakla da je trebalo da pruži ruku Konstrakti:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/emisija premija

Goca Tržan, pevačica

- Žena je pobedila, pruži ruku, čestitaj i idi dalje. Kako da ti kažem. Možeš sada da teraš mak na konac dokle hoćeš, ali čovek mora da bude podjednako dobar i kada dobija i kada gubi. Žena u ovome u čemu se našla je u potpunom čudu i pita se: "Što mene napada neki Aca Lukas, šta ja idem sa njim?" To je glupo! Mislim stavio si ženu u takvu poziciju, a ona nije uopšte iz ovog sveta. Vi ne biste znali ko je ona da nije pobedila na izboru za pesmu Evrovizije - ispričala je pevačica, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading