Slađa ih sve DRŽI pod KONTROLOM, mora da bude kako ona KAŽE: Otkrivena ISTINA o Đanijevom BRAKU, pevač je ovo dugo KRIO!

Autor: Dragana Žikić

Zabava

18.03.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Radiše Trajkovića Đanija su razvezale jezik.

Slađa ih sve DRŽI pod KONTROLOM, mora da bude kako ona KAŽE: Otkrivena ISTINA o Đanijevom BRAKU, pevač je ovo dugo KRIO!

Foto: instagram.com

Radiša Trajković Đani važi za jednog od najveselijih muzičara na estradi, a njegova ljubav prema pevanju mu je donela nadimak "Kralj bakšiša".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađana Trajković i Radiša Trajković Đani

Poznato je da, gde je Đani tu je i žurka, međutim, sada je pevačeva komšinica rešila da otkrije istinu koja se krije iza njegovog osmeha.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Radiša Trajković Đani, pevač

Na samom početku, komšinica Tasa je ispričala da je Đani stalno u nekoj žurbi, ali i da je bolje raspoložen kada je bez supruge Slađe.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Slađana Trajković

- Viđamo ga na ulici tu i tamo. Stalno vuče neke kese. Kada je sam, mnogo je pričljiviji nego kada je sa Slađom. Voli je, baš se vidi, a ona opasna... Sinovi su mu stalno tu, a viđamo i ćerku. Svi su glasni i veseli, a kada se Slađa pojavi svi se nekako umire. Drži ih pod kontrolom - rekla je Tasa za Republika.rs pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađana Trajković

- Čuli smo neke priče da je ranije živeo negde na Dušanovcu, čak i da je kupio stan od Bekija Bekića, ali već dugo je ovde kod nas. Svi mirijevci ga znaju. Svima se javi i sa svima popriča. Jednom je pričao da ima toliko da i deca i unuci mogu da uživaju i ne rade ništa, ali da je Slađa rekla da ima da budu školovani i da niko ne može da kaže da su razmažena deca muzičara - priča Tasa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Radiša Trajković Đani

- Slađa voli Novu godinu pa im je sve okićeno već od novembra. I njihov pas Srećko voli da se druži. Jeste onaj mali histerični, što kažu ljudi, ali on je društven i voli da se igra. Slađa je stub kuće a Đani je voli i sve će da bude kako ona kaže i ne daj Bože da je ona nešto tužna, pa ovaj bi na glavi dubio samo da je nasmeje - završila je komšinica Tasa za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading