SUPRUG LENE KOVAČEVIĆ IZBEGAVA DA GA VIDE SA NJOM: Sada je konačno i otkriveno zašto, ovo će totalno DOTUĆI PEVAČICU?!

Autor:

Zabava

18.03.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pre toga pitali ko je uspeo da osvojio Lenu, koja važi za jednu od najlepših naših pevačica

SUPRUG LENE KOVAČEVIĆ IZBEGAVA DA GA VIDE SA NJOM: Sada je konačno i otkriveno zašto, ovo će totalno DOTUĆI PEVAČICU?!

Foto: instagram.com/lenakovacevic

Poznato je da je lepu Lenu Kovačević pre deset godina osvojio Veljko Brčin, sa kojim ima veoma skladan brak.

Naime, njihova ljubav je nikad jača, ali jednog od najvažnijih muškaraca u Leninom životu ne viđamo često u javnosti, dok je ona u mnogo navrata isticala da joj je on najveća podrška u životu.

Za vezu ćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog venčanja.

Suprug Lene Kovačević, Veljko Brčin je sin nekadašnjeg vrsnog harmonikaša, pokojnog  Miše Brčina. Njegov muzički sastav Miša Brčin i Akvamarin neretko se tokom 80-tih godina pojavljivao na TV-u, a učestvovali su i svojevremeno u poznatim TV serijama. Veljko danas poseduje lanac apoteka i veoma je uspešan u svom poslu.

Veljko, inače, izbegava javne događaje, a razlog je jednostavan. On nije ljubitelj "crvenog tepiha, premijera, koktela" i sličnog, što njen posao podrazumeva.

Pevačica ističe da je sa time i više nego u redu, jer joj je "čitava muška loza" upravo takva, pa joj to nije bilo iznenađenje, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading