Nakon SMRTI MAJKE Miljković se potpuno promenio: Luna Đogani prošla kroz TEŽAK period, a otkrivamo kako se Marko ponaša sada prema njoj! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

18.03.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja kako se Marko Miljković nosi sa smrtnim slučajem!

Nakon SMRTI MAJKE Miljković se potpuno promenio: Luna Đogani prošla kroz TEŽAK period, a otkrivamo kako se Marko ponaša sada prema njoj! (FOTO)

Foto: instagram.com/luna.djogani

Marko Miljković nedavno je imao smrtni slučaj u porodici, a on se na Instagram profilu oprostio od majke Nedeljke Miljković potresnim rečima. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Majka Marka Miljkovića preminula

Portal Republika.rs došao je do saznanja kako se Marko trenutno nosi sa teškom situacijom koja ga je zadesila. Podsetimo, Marko je bio izuzetno vezan za svoju majku, svakodnevno su se čuli, a bila mu je i neizmerna podrška tokom njegovog boravka u rijalitiju ,,Zadruga". Izvor blizak Marku i Luni Miljković otkrio nam je kako se on sada oseća, kao i kako se nosi sa situacijom koja je dosta uticala na njega. 

 

 

- Marko nije mogao prvo da se pomiri sa ovom činjenicom, bilo mu je i te kako teško, niko nije spreman na takve tragične vesti. Nedeljka se sa njim čula, ništa nije ni slutilo da će kasnije primiti tužne vesti. Prijatelji su se odmah javili, Luna je bila uz njega, a Marko ko Marko, nije hteo da dozvoli da mu se vide emocije, ali je plakao kao kiša, ko ne bi. Nedeljka je bila predivna žena, iz njenih usta nikada niste mogli da čujete nešto ružno, uvek je imala predivne savete, bila je ljupka i draga. Uvek je bila uz Marka, kad god mu je trebao savet, uvek joj se obraćao, brinuo je o njoj svaki dan, kad god bi joj nešto trebalo, odmah bi joj to nabavio, stvarno jedan idealan odnos majke i sina - govori izvor blizak Marku i dodaje:

 

 

- Nakon sahrane Luna se nije mrdnula od Marka, bili su zajedno sve vreme, znala je da mu treba njena podrška i prisutnost. Sve vreme sada usmerava ka Miji, ne ispušta je iz naručja, sve vreme provodi sa njom, valjda ga je sve dotuklo, sve ga je slomilo što mu se desilo, pa prosto ne želi ni sekund da propusti sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Kosta

18.03.2022 09:26

Marko je divan čovek

Odgovori 40 1
Ema

18.03.2022 09:52

Marko je dobar i ispravan covek ne moze se za mnoge to reci. A majka mu je bila predivna zena steta sto nije duze pozivela.

Odgovori 50 2