KAD SAM DOŠAO SAČEKALA ME JE JEZIVA SCENA: Karamela konačno progovorio o MONSTRUOZNOM ZLOČINU, UBISTVU KSENIJE PAJČIN, evo šta je VIDEO tog kobnog dana! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin!

KAD SAM DOŠAO SAČEKALA ME JE JEZIVA SCENA: Karamela konačno progovorio o MONSTRUOZNOM ZLOČINU, UBISTVU KSENIJE PAJČIN, evo šta je VIDEO tog kobnog dana! (VIDEO)

Foto: Republika

Danas je dvanaest godina od smrti Ksenije Pajčin, Karamela kao njen najbliži prijatelj došao je vidno utučen da prisustvuje pomenu svoje voljene drugarice, pa je otkrio detalje o pokojnoj pevačici koje je malo ko znao:

- Danas mi je toliko teško to palo, jer kako prolazi vreme, sve se nadate da će da se pojavi, kad mi nedostaje, ja pogledam njene emisije, slušam njenu muziku i moj sin isto, kao i njegovi drugari, komentarišu kako je bila dobra riba, tako da mi to nekako izmami osmeh na lice- pa je nastavio da priča na ivici suza:

Republika

Foto: Republika.rs

Karamela na pomenu Ksenije Pajčin

 

-Jako je teško izgubiti prijatelja na taj način, nije bila prirodna smrt nego je ubijena, mogu da poručim da se država pozabavi što više nasiljem koje se vrše nad ženama i da se mnogo više bore, da ga ne bude jer sve potiče od ljubomore.

- Ksenija je bila dobra osoba, dobar čovek, karakterna osoba, ono što obeča to i ispuni, nije kao pola estrade, bila je vrlo tačna, precizna i perfekcionista, volela je da pomaže, baš je onako specifična bila - pa se prisetio tog kobnog dana i otkrio kako je saznao za tragediju:

Republika

Foto: Republika

Karamela na pomenu Ksenije Pajčin

 

- Ja sam saznao tako što me je Ivan Vuković pozvao i pitao jel to tačno, ja sam ga pitao šta preko telefona i kažem ne znam, nemam pojma šta se dešava, okrenuo sam Ljubicu i ona mi je rekla samo da ništa nije dobro, spakovao sam se i odmah krenuo, ne pamtim taj put od Pravnog fakulteta gde živim do Voždovca, ne sećam se kako sam dovezao auto. Kad sam stigao bilo je puno ljudi i to je bila jeziva scena, a onda otkrio kako se Ljubica njena majka oseća nakon 12 godina od smrti, kao i to što se u poslednje vreme dosta estrade kači na ime pokojne Ksenije i pričaju da su bili u aferama sa njom:

- Nijedan roditelj neće da komentariše takav zločin, to je užas. Oni najbolje znaju da li su bli u vezi, to me ne zanima, a pogotovu ne ljudi iz rijalitija jer ne gledam

Šta je još rekao Karamela u intervjuu pogledajte na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

16.03.2022 19:26

Ccc... Kako se dize na lazima...