22.000 EVRA za strofu! Sandra Afrika pliva u LOVI, a svi primećuju PROMENE na njenom LICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika otkrila je koliko para je zaradila na turneji u Americi.

22.000 EVRA za strofu! Sandra Afrika pliva u LOVI, a svi primećuju PROMENE na njenom LICU! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Pevačica Sandra Afrika bila je gost u emisiji kod Ognjena Amiždića i tom prilikom se pokrenula priča nastupa u Americi i bakšiša koij je dobila.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Sandra Afrika o turneji u Americi

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi da Sandra na nastupu peva, a u ruci jedva drži bakšiš, te su mnogi komentarisali da je pored Tee Tairović nova ''kraljica bakšiša'', a Boban Rajović je izbrojao koliko je uzela.

- Ja sam video jedan snimak i na brzinu izbrojao da je za strofu i refren uzela 22.000 evra - rekao je pevač u emisiji "Ami Dži šou", što je Sandra i potvrdila.

 

 

- Pa, dobro, bilo je, nije da nije. Ali sam čula i da se moje kolege nisu žalile - rekla je Sandra, pa otkrila na šta troši tolike pare.

- Na zidanje pametnih zgrada u Šapcu - nasmejala se.

Inače, spekuliše se da je pevačica operisala nos, a korisnici društvenih mreža neprestano komentarišu kako izgleda drugačije i da je sigurno to u pitanju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading