Marko Bulat otkrio DUGO čuvanu TAJNU: Zbog ovoga je pevač USPEŠAN sve ove godine!

Autor:

Zabava

15.03.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat je otkrio da nije karijerista, nego da voli šta radi.

Marko Bulat otkrio DUGO čuvanu TAJNU: Zbog ovoga je pevač USPEŠAN sve ove godine!

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat je mnogima obeležio detinjstva, ali i život, a pevač nikada nije krio da mu karijera nije bila na prvom mestu.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Marko Bulat, pevač

Marko je u jednom intervjuu otkrio da za njega pojam karijera ne predstavlja ništa, pa je tako i objasnio šta je mislio pod time:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Bulat, pevač

- Ne pridajem mnogo značaja pojmu karijera, jer ja nikada nisam bio karijerista, da sam bio verujem da bih bio na nekoj drugoj poziciji. Jednostavno, radim posao koji volim i snimam pesme koje volim, to se kod mene sve dešava spontano. Neko ko je karijerista mnogo više napada i grize, povlači neke poteze, jer mu je jako bitno da bude veoma popularan, a to kod mene nije slučaj - rekao je pevač i dodao da je pre svega bitnije poštovanje od karijere:

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Marko Bulat, pevač

- Džabe dobra karijera nekome ako nisi cenjen kao čovek, ako te niko ne poštuje, onda ti je džabe sve! Ako niko neće s tobom da popije kafu, ako pričaju za tebe da si ovakav ili onakav, a imaš super pesme, onda ti je uzaludna karijera. Šta je onda tu bitnije karijera ili poštovanje? - ispričao je Marko, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading