Ljupku više NE ZANIMA! Mesec dana nakon INFARKTA generala Simića, a pevačica nikad BRUTALNIJA: NISAM MU JA ŽENA!

Autor:

Zabava

14.03.2022

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević surovo iskrena o generalu Simiću i njegovom zdravstvenom stanju.

Ljupku više NE ZANIMA! Mesec dana nakon INFARKTA generala Simića, a pevačica nikad BRUTALNIJA: NISAM MU JA ŽENA!

Foto: ST/E. ČONKIĆ/instagram.com/ljupkastevic

Pre oko mesec dana u javnosti je odjeknula vest da je general Dragiša Simić imao infarkt, zbog čega je hitno hospitalizovan na VMA. Tom prilikom je njemu ugrađen stent, a kasnije je i sam rekao da mu je stanje stabilno i da je operacija dobro prošla.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Dragiša Simić imao je infarkt

Ipak, sve je najviše zanimala reakcija njegove dugogodišnje emotivne partnerke Ljupke Stević, a od koje se rastao na buran način. Pevačica je ostala u šoku kada je čula vest i tada je rekla da joj je jako žao zbog toga što mu se dogodilo, a sada je otkrila da li je u međuvremenu bila u kontaktu sa njim i zna li kakvog je zdravstvenog stanja.

Republika

Foto: estock

Ljupka Stević o stanju generala Dragiše Simića

- Ja mu nisam žena, pa ne bih da odgovaram na pitanja o njegovom zdravstvenom stanju. Nisam upućena u to kako je sada, nemamo kontakt. Što se mene tiče, to je davno završena priča, tačka je stavljena, a ja sam krenula svojim putem i to je to. Nas više ništa ne spaja, tako da niti sam se raspitivala, niti mi neko javlja kako je sada. Sve najbolje svim dobrim ljudima na ovom svetu - poručila je Ljupka za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading