Jagodinka Simonović bila je PRVA LJUBAV mnogih! Evo ko je i čime se danas bavi glumica iz KULTNOG filma Varljivo leto! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena Jagodinka Simonović kada je snimila kultne scene u filmu "Varljivo leto 68" imala je svega 27 godina. Osam godina kasnije beži iz Jugoslavije, a onda je odlučila da se vrati u Srbiju.

Jagodinka Simonović bila je PRVA LJUBAV mnogih! Evo ko je i čime se danas bavi glumica iz KULTNOG filma Varljivo leto! (FOTO)

Foto: youtube.com/ZahranicniTrailery04

Kultni film ''Varljivo leto '68'' mnogi pamte po čuvenoj Jagodinki Simonović u kog je pored Petra bilo zaljubljeno pola Jugoslavije, a nju je igrala jedna od najlepših žena naše kinematografije Dragana Varagić.

Republika

Foto: youtube.com/ZahranicniTrailery04

Dragana Varagić tumačila je ulogu Jagodinke Simonović

Dragana je devedesetih godina prošlog veka živela u Kanadi, bavila se produkcijom i onim što je pre toga naučila na Akademiji Dramskih umetnosti gde je bila u klasi sa Sonjom Savić, Borisom Komnenićem i mnogim drugima. 

Republika

Foto: youtube.com/

Dragana Varagić proslavila se ulogom u filmu Varljivo leto '68

Danas radi kao profesor glume u Beogradu, te i sama neretko ističe da je gluma ljubav bez koje ne može.

- Ta radoznalost koju još uvek imam meni je dragocena u tome što radim, znači nešto menjam, nešto dodajem. Važno mi je i dosta me zanima šta se radi u drugim delovima sveta, zanima me pozorište njihovo, način predavanja, nove tehnike glume, vrlo sam radoznala - ispričala je ono tokom jednog od gostovanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading