Konstrakta UZNEMIRILA objavom: Evo zašto su pevačici HAKOVALI PROFIL, a fanovima je poručila samo jedno: Ne šaljite mi NIŠTA!

Autor:

Zabava

14.03.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta otkrila sve o hakovanju njenih profila na društvenim mrežama.

Konstrakta UZNEMIRILA objavom: Evo zašto su pevačici HAKOVALI PROFIL, a fanovima je poručila samo jedno: Ne šaljite mi NIŠTA!

Foto: ATA Images

Konstrakta na Beoviziji

Ana Đurić Konstrakta nedavno je objavila da su joj hakovani nalozi na društvenim mrežama, a sada je bliže objasnila šta se dešava.

Foto: ATA Images

Konstrakta i njen tim

- Profili su hakovani zato što sam ja neviđeni mag za mreže, pa sam kliknula na lažnu verifikaciju. Pokušaću da ih vratim, ako ne, vidimo se na nekom drugom. Iako su aktivni profili @konstrakta i FB Zemlje gruva nisu naši. Poz. K. - napisala je Konstrakta na TikTok profilu njene matične grupe "Zemlje gruva" i dodala:

- Ne šaljite ništa na ove naloge i ne otvarajte poruke!

Foto: printscreen tiktok

Konstraktina objava na TikToku

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana, "zdrava umetnica" je otkrila da su joj hakovani profili na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta i ekipa sa Beovizije

- Evo da vam se javimo, pošto smo mi jako veliki poznavaoci bezbednosti na internetu. Svi nalozi su hakovani, i možda je teko bolje. Navikla sam biti sama. Probaćemo da vratimo naloge uz pomoć stručnjaka, a ako to ne uspemo, onda idemo ispočetka - stoji u klipu koji je juče objavljen na TikToku i Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading