Htela sam da se UBIJEM: Suzana Mančić progovorila o NAJGOREM periodu svog života: Bilo je ODVRATNO!

Autor:

Zabava

13.03.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić se dotakla skandala oko eksplicitnih snimaka.

Htela sam da se UBIJEM: Suzana Mančić progovorila o NAJGOREM periodu svog života: Bilo je ODVRATNO!

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić, koja je poznata kao "Loto devojka" je nedavno u jednom intervjuu govorila o eksplicitnim snimcima koji su joj preokrenuli ceo život.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić, Loto devojka

Voditeljka je tim povodom otkrila da joj je čak palo na pamet i da oduzme sebi život, i da to gleda kao najgori period svog života.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Suzana Mančić, voditeljka

- Pa prvi put mi je palo na pamet u životu da se ubijem, ne da se ubijem nego da me nema. Da se probudim za 20 godina, ali naravno život ide dalje. Isplačeš se, iskukaš se i izvrištitiš se da te niko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš i zakoračiš na ulicu gde te čekaju razna neprijatna iznenađenja. To je davno iza mene, eto čovek kad bi znao gde će pasti on bi legao. Čerčil kada su ga pitali čemu da zahvali svojoj dugovečnosti, on je rekao uvek kada bi imao priliku da sednem ja bi legao - rekla je Suzana, a potom je dodala da je srećna jer joj je porodica ostala "normalna" nakon skandala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Suzana Mančić, voditeljka

- Dosta je bilo plakanja. Ja imam dvoje dece, koje su sada tinejdžerke. Mogu da kažem sada hvala Bogu što smo svi mi ostali normalni i što smo sve to preživeli. Da je bilo lako, nije bilo lako. Da je bilo odvratno bilo je odvratno. Da ću ikada saznati ko mi je to uradio, neću saznati - istakla je Suzana, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading