Cecina ćerka napravila NEVIĐENI HAOS na prvom nastupu: Anastasija mamila uzdahe, a OCIM rečima je dirnula u srce majku! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović zablistala je na prvom nastupu!

Cecina ćerka napravila NEVIĐENI HAOS na prvom nastupu: Anastasija mamila uzdahe, a OCIM rečima je dirnula u srce majku! (FOTO)

Foto: Promo

Anastasija Ražnatović

Više od četiri godine mlada zvezda Anastasija Ražnatović prisutna je muzičkoj sceni, a 12.mart ostaće joj zauvek u sećanju. Prvi profesionalni nastup Anastasija je održala u svom omiljenom gradu Parizu.

I dok je godinama unazad u medijima govorila kako joj je francuska prestonica najlepše mesto gde želi da otputuje, nije mogla ni da pretpostavi da će na samo nekoliko minuta od centra grada u jednom poznatom klubu održati koncert. U krcatom klubu Anastasija se pojavila sa plesačima koji su je pratili na sceni, a na sebi je ponela atraktivno i provokativno odelo, koje je svima mamilo uzdahe. Publika je pesmu “Rane” dočekala sa gromoglasnim aplauzom, a potom im se obratila Anastasija. 

Republika

Foto: Promo

Anastasija Ražnatović prvi nastup

 

- Dobro veče svima! Jako sam srećna što vas vidim u ovolikom broju! Dobro došli na moj prvi nastup pred publikom ikad - poručila je Ražnatovićeva, a nakon toga je nastavila da peva svoje, ali i hitove svoje majke Cece Ražnatović.

Po završetku koncerta Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima. Organizatori nastup su joj potom saopštili da je oborila posećenost kluba koji postoji preko 20. godina, što je Anastasiju posebno obradovalo. 

 

Odmah nakon završenog koncerta, Anastasija se zaputila u hotel. Sledeći Anastasijin nastup zakazan je za deset dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vladimir

14.03.2022 12:16

Nemojte pisati bajke.