Stravična tragedija zavila u CRNO porodicu Beti Đorđević! Pevačica izgubila SINA kog nikada nije prebolela: OSTAJE MI DA SEBI PREKRATIM MUKE!

Autor:

Zabava

13.03.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beti Đorđević izgubila je sina.

Stravična tragedija zavila u CRNO porodicu Beti Đorđević! Pevačica izgubila SINA kog nikada nije prebolela: OSTAJE MI DA SEBI PREKRATIM MUKE!

Foto: youtube printscreen

Pevačica Beti Đorđević susrela se sa iznenadnom smrću sina Branislava Đorđevića, koji je preminuo u 47.godini, a iako je iza sebe ostavio ćerku i sina, Kristinu i Vladana, Beti se ne miri sa gubitkom.

- Nema tu šta mnogo lepo da se kaže. Tuga, jad i beda. Izgubila sam sina i veoma sam nesrećna. Dođe neko snimanje ili nastup pa mi pomalo skrenu pažnju. Inače, mnogo mi je teško. Jedino čovek na silu može sebi da prekrati muke, ali i za to treba hrabrosti. Ni muzika me više ne raduje kako je nekada. Moj sin je bio veoma talentovan i zajedno smo slušali numere. Sada ni to više ne radim, ne sluša mi se ništa. Pitaju me, ovde u Ugrinovcima gde živim, da li imam kompjuter, pa otkud mi je do toga, jesu li oni normalni? Kažu onda: Pa kako vi funkcionišete? Moj odgovor je – nikako - rekla je tada Beti za Stori i dodala da utehu pronalazi u snaji i unucima, ali i da oni imaju svoje živote koje ona ne želi da remeti.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow ItB

Beti Đorđević o gubitku sina

- Unuci su završili neke škole i rade. Ja sam bila za to da se oni malo dalje školuju, ali to niti može niti treba da se radi na silu. Svako ima svoj život. Ja sam znate nekako u životu uvek bila sama - poručila je pevačica tada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading