Anđelka Prpić imala SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Glumica otkrila šta se tačno dogodilo!

Autor:

Zabava

13.03.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelka Prpić ispričala je detalje saoraćajne nezgode koju je imala.

Anđelka Prpić imala SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Glumica otkrila šta se tačno dogodilo!

Foto: instagram.com/printscreen/anjelkap

Glumica Anđelka Prpić ispričala je da je u mladosti imala saobraćajnu nezgodu, te je prepričala tu situaciju koju sada pamti kao anegdotu.

- Otišla sam u školu autom, pa smo odlučili da pomegnemo sa nekog časa. Deco, to nemojte da radite. Možete, ali da kažete sve. A ja sam krila. Kad sam se vraćala u školu sa drugaricama u priči i udarim auto u neki auto ispred sebe. Samo smo se dotakli automobilima. Pošto je taj auto bio neki službeni, taj čovek je "vršio uviđaj" lezi dole, gledaj šta je bilo - počela je Anđelka Prpić sa pričom, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

- Taj čovek je vozio nekog Juga, koji je imao plastični branik, koga da hoćeš da polomiš ne možeš. A moj se rascvetao (branik). Pošto je tog dana padala kiša, ja sam uzela blato i zamazala branik blatom. I legla kao popodne da spavam i došao je tata. Budi me i kaže, neko ti je udario auto. I ja kažem kao "A, gde..". Kaže on - ne mogu da verujem i zamisli da zamažu blatom. Zamisli kakvi su ljudi - rekao je tata tada - kaže kroz smeh Anđelka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Glumica je potom ispričala i na koji način je njen tata shvatio da je ona udarila auto.

- Došao je i rekao mi: "Udarila si auto, a". I ja kažem da jesam. A u stvari mene je video njegov najbolji prijatelj u gradu i pitao ga kako je "Kako je Đeka?". Čovek je pitao kako sam ja, a ne da me nešto cinkari - rekla je Anđelka, prenosi Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading